Pluggar med perfekt passform

Vi tillverkar och säljer formpressade centrumpluggar av kutterspån. Bland våra kunder finns allt från stora internationella koncerner till mindre lokala företag. Tack vare lager i både Sverige och Polen kan vi leverera snabbt och flexibelt både på den lokala och internationella marknaden.

Skräddarsydd efter dina behov...

En pall eller tusen? Det spelar ingen roll. För oss är alla kunder lika viktiga och ingen beställning är för liten - eller för stor.
  • Vi är flexibla och det är dina önskemål och behov som styr vår verksamhet.
  • Vi har centrumpluggar i ca 100 fasta storlekar, men tillverkar även andra dimensioner, exakt anpassade efter dina behov.

...och i harmoni med naturen!

Hos oss går kvalitet och miljö hand i hand och vi kompromissar inte med någon av dem. Varje led i produktionen kännetecknas av noggrannhet och vi väger varje plugg individuellt under tillverkningen för att säkerställa en jämn och bra kvalitet. Våra höga kvalitetskrav gör att att våra hylspluggar är både stöttåliga och formstabila.

Använd vår erfarenhet!

Att minimera vår miljöpåverkan är viktigt för oss. Råvaran i våra centrumpluggar är helt naturlig - träspån från sågverk och möbelindustrin.
  • Vi använder lim som inte är skadligt för människor eller djur och vi jobbar aktivt för att minimera avfall och spill.
  • Hela vår verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001
  • Vi har producerat centrumpluggar i 50 år och är med det en av världens mest erfarna tillverkare. Dra nytta av vår erfarenhet du också!